Versiune mobilFacebookPrima pagină


 
Românã

Greek
 
 
traducacte.ro ...servicii profesionale de traducere demne de incredere!
 

Interpretariat

  Biroul de traduceri Elpida Solutions oferă servicii profesionale de interpretariat pentru conferințe, seminarii, întâlniri cu partenerii de afaceri, evenimente mondene.

Pentru serviciile de interpretare, fie că e vorba de interpretare consecutivă sau de interpretare simultană, interpretul are nevoie de o perioadă de câteva zile pentru a se familiariza cu tematica evenimentului și de asemenea, să studieze materialele prezentate și terminologia specifică folosită. Din aceste considerente, este de preferat ca cererile pentru interpretare să fie facute cu cel puțin 3 zile lucrătoare înaintea evenimentului.

Tarifele pentru serviciile de interpretariat variază în funcție de gradul de dificultate și de specializare a limbajului, de timpul alocat sau de locație. Pentru translații la oficierea căsătoriilor sau la semnarea unor acte notariale se stabilește un preț per oră. La translații cum ar fi conferințe, simpozioane sau întâlniri de afaceri, prețul se stabilește per zi.

Învață limba română împreună cu noi! - Cursuri de limba română pentru străini. - +4 0769 660.848 - +4 0728 146.690

Timpul maxim de interpretare este de 6 ore pe zi, pentru perioade mai lungi se stabilește un tarif pentru fiecare oră depășită. Timpul se contorizează începând din momentul în care interpretul se află la dispoziția clientului. Pentru deplăsările în afara Bucureștiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea și masa interpretului în condiții decente.

 Ne poti contacta telefonic la: +4 0769 660.848 - +4 0728 146.690
sau pe e-mail la oricare din adresele: greaca2010@gmail.com - office@traducacte.ro

 


Copyright (c) 2011*2018 - Elpida Solutions - Toate drepturile rezervate. Creat de enJoy | webmail | Cookies

19.11.2018, traducacte.ro Stats

traducacte.ro ...servicii profesionale de traducere demne de incredere!


tags: traduceri acte Bucuresti, traduc acte studii, munca, strainatate, apostile, documente, traducator autorizat, contracte, interpretariat, greaca, elpida solutions, traducem, tradus acte, certificate, asigurare, cursuri, rapoarte, expertiza, elpida, elpisa solutions, greaca, metafraseis, dierminies, apostila, traduc, traducem, traducacte, treaducem acte, act, acte, grec, greceste, greek, interpretariat, conferinte, intalniri, afaceri, greaca, metafraseis, dierminies, apostila, traduceri greaca, interpretariat greaca, curs, cursuri, cursuri greaca, traduceri economice, situatii financiare, rapoarte anuale, rapoarte economice, declaratii bancare, documente de asigurare, contracte de credit si asigurare, corespondenta de afaceri, bilanturi, facturi de import export, dosare finantare, juridice, contracte, legislatie, acte constitutive, rapoarte de expertiza, corespondenta, documente de instanta, procuri, hotarari judecatoresti, acte funciare, legi, decrete, hotarari de guvern, medicale, rapoarte si studii clinice, teste de laborator, certificate de analize medicale, documente de spitalizare, manuale de utilizare pentru software medical, manuale de utilizare pentru medicamente, brosuri de prezentare, prospecte medicale, adeverinte, tehnice, licente, manuale de utilizare, manuale de instalare si service, manuale telefonice, documentatie de participare la licitatie, manuale auto, manuale de intretinere si trobleshooting, literare: eseuri, articole, romane, diverse, acte cu caracter personal, certificate de nastere, casatorie, livrete de familie, caziere judiciare, acte de identitate, permise de conducere, certificate de atestare a domiciliului si cetateniei, documente de identitate, acte de celibat, permise de rezidenta, carti de munca, diplome si acte de studii, diplome bacalaureat, diplome de licenta, certificate postliceale, foi matricole, planuri de invatamant, corespondenta privata, CV-uri si scrisori de intentie, taloane auto, facturi, dosare de emigrare, cursuri de limba romana, traducator autorizat limba greaca, traduceri ieftine